tag:blogger.com,1999:blog-8188897479382880507.post4768353687491607463..comments2023-09-25T17:30:28.084+03:00Comments on Tahdonvoimaa.Treeni ja Ruoka.: AteriatPetra Virtanenhttp://www.blogger.com/profile/16745484912561081579noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-8188897479382880507.post-22056468178355346032014-04-13T21:18:02.158+03:002014-04-13T21:18:02.158+03:00Oon ollu loppiaisesta asti gluteeniton, sokeriton,...Oon ollu loppiaisesta asti gluteeniton, sokeriton, hiivaton ja ei punaista lihaa. Paino alkaa lähennellä jo sellasta lukemaa mikä mulle on liian vähän. En saa "lihotettua" itteäni tolla ruokavaliolla ja nivelreuman takia en voi sitä enää muuttaa. Nyt oon hommannu salikortin ja pitäs saada sitte sitä lihasta, mutta pitäs syyä sitte usein ja ei oo kyllä hajuakaan että mitä pitäs syyä et tukis sitä lihasmassan kasvatusta, oisko neuvoja :) ?? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8188897479382880507.post-76526403082595804052014-02-05T21:56:17.360+02:002014-02-05T21:56:17.360+02:00Ja toki hiilihydraatteja tulee hedelmistä, rahkast...Ja toki hiilihydraatteja tulee hedelmistä, rahkasta, mantelijauheesta, puurosta, marjoista, pähkinöistä , siemenistä, raejuustosta, kermasta, pellavarouheesta ja kananmunastakin ihan vähän :) <br /><br />Hiilihydraatit, proteiinit ja rasvat on laskettu näppärästi ruokavalioon kuuluvaksi ja ne otetaan mahdollisimman laadukkaina ja luonnonmukaisina. Petra Virtanenhttps://www.blogger.com/profile/16745484912561081579noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8188897479382880507.post-33831973185799058322014-02-05T15:40:42.430+02:002014-02-05T15:40:42.430+02:00Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.VipeRhttps://www.blogger.com/profile/07237260553749607428noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8188897479382880507.post-85555328882487025112014-02-01T21:04:36.059+02:002014-02-01T21:04:36.059+02:00Hapankorppu on helppo pitää oikeassa annoskoossa j...Hapankorppu on helppo pitää oikeassa annoskoossa ja tosiaan leipää (ei ravinteikasta hiilihydraattia ja gluteiinia) ei tässä ruokavaliossa muutoin suosita. Halutessaan tiettyihin aterioihin voi valita hapankorpun. Koska hyvin usealla ihmisellä on gluteiini yliherkkyyttä(Vaikkei välttämättä osaa itse yhdistää esim. iho-oireita, niveloireita, suolisto-oireita tähän) on sopivaa tällaisella ruokavaliolla pitää gluteiini hyvin vähäisenä. <br /><br />Leipä on heikkoarvoinen hiilihydraatin lähde, joka heikkoarvoisille ruoka-aineille tyypillisesti, innostaa syömään liikaa, koska ei anna juurikaan kropalle muuta, kuin KALOREITA. Siksi otamme hiilihydraatit ravintorikkaista raaka-aineista, kuten kasviksista ja välillä pienestä annoksesta riisiä.Petra Virtanenhttps://www.blogger.com/profile/16745484912561081579noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8188897479382880507.post-84995727792428714032014-02-01T16:31:45.451+02:002014-02-01T16:31:45.451+02:00Kertakaikkisen mahtavia herkkulautasia!!!Kertakaikkisen mahtavia herkkulautasia!!!Helmishttps://www.blogger.com/profile/17403665468463866585noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8188897479382880507.post-11794177414663766632014-02-01T12:05:05.839+02:002014-02-01T12:05:05.839+02:00Sanoisinko, että aikas maukasta! :P Mutta hei, onk...Sanoisinko, että aikas maukasta! :P Mutta hei, onko tohon joku selitys, että kaikilla on vaan hapankorppua, onko se ainoa "sallittu" leipä..? :DVipeRhttps://www.blogger.com/profile/07237260553749607428noreply@blogger.com