Kahdeksas
viikko dieetillä käynnistyisi, mutta jätän dieetin nyt tähän. Paino on
tasan 60 kg ja se on minun pituiselle sellainen paino, mikä itselle
tuntuu nyt sopivalta, jonka alle en taida haluta. Liekkö sitten
merkittäviä muutoksia, vaikka puolikiloa-kilon vielä pudottaisi, mutta
en lähde kokeilemaan.
LOPPUTULEMA VKO.11
LOPPUTULEMA VKO.11
- Paino kg: 60
- Vyötärö cm 68
- Lantio cm 81
- Reisi cm 53
- Hauis cm: 28.5
- Painoindeksi: 20,3
LÄHTÖMITAT VKO.4
- Painon kg: 63
- Vyötärö cm: 71
- Lantio cm: 83
- Reisi cm: 53
- Hauis cm: 28,5 (pullistettuna)
- Painoindeksi: 21,3
Dieetin
riemuksi voi laskea säännöllisyyden ja helppouden. Kun ei ole liikaa
vaihtoehtoja mistä valita, niin on näppärä ottaa aina tuttua ja hyvää.
Ei myöskään tule vaihtoehdoksi haahuilla ruokakaapille silloin, kun on
”tunnepohjaista syömishalua”..eli väsymystä, kiirettä, kireyttä, riemua,
juhlaa, rentoutumisen hakemista tai ”vapaa ilta” vaikka elokuvan
merkeissä. Dieetillä on helppoa. Mutta kyllä välillä tuli tavattoman
heikkokin olo..toisaalta myös välillä tavattoman jaksava. Ja luonteen
heikkouskin nosti päätään tuon tuostakin..melko korkealle vielä!
Tahdonvoimaa piti hakemalla hakea. Treenibuusteri ja lisäporteiinit
olivat ehdoton edellytys onnistumiselle. Monta kertaa ennen treeniä ja
treenin jälkeen oli tyhjä ja heikko olo, mutta proteiinijuomalla asia
korjaantui.
Aion jatkaa samalla tavalla, mutta hyviä valintoja ruokalistalle
lisäillen. Tämä oli hyvä ihmiskoe. Nyt tartutaan treeniin erityisellä
innolla, kun voi tankata jo vähän reilummin!
Tapasin Pessi Peuran( http://www.blogger.com/profile/04176248151382223722) Saarijärvellä, Omega-3 kapseleiden merkeissä. Terveellisistä ruokavalinnoista jutustellessamme Pessi näytti kuvan edellisen illan illallisestaan. Herkullista: Melkein kypsäksi paistettua paistijauhelihaa + 2 raakaa kananmunaa. Puolikypsän ja raakuuden puolustus: Mineraalit, vitamiinit ja rasvojen laatu säilyvät parempina kypsentämättömässä ruoassa. En ole lähtenyt tätä vielä itse testaamaan, mutta lapsilleni syötän kyllä raakoja kananmunia....mokkapalataikinakulhoa kaavittaessa, taikinassa...
Tapasin Pessi Peuran( http://www.blogger.com/profile/04176248151382223722) Saarijärvellä, Omega-3 kapseleiden merkeissä. Terveellisistä ruokavalinnoista jutustellessamme Pessi näytti kuvan edellisen illan illallisestaan. Herkullista: Melkein kypsäksi paistettua paistijauhelihaa + 2 raakaa kananmunaa. Puolikypsän ja raakuuden puolustus: Mineraalit, vitamiinit ja rasvojen laatu säilyvät parempina kypsentämättömässä ruoassa. En ole lähtenyt tätä vielä itse testaamaan, mutta lapsilleni syötän kyllä raakoja kananmunia....mokkapalataikinakulhoa kaavittaessa, taikinassa...
Kaalit,
nuo ihanat herkut!!!! Parsa-, kukka- ja valkokaali. Niistä tykkään ja
niistä tykkään tehdä ruokaa. Joka ateriasta tulee mielestäni
juhla-ateria, oikea ravintolatason gourmet ateria, kun lisäkkeenä on
höyrytettyä tahikka keitettyä parsa- tai kukkakaalia. Maun lisäksi
kaalien sisältämät ravintoaineet puoltavat niiden paikkaa
ruokapöydässä!! Parsakaali sisältää useita ravintoaineita, kuten mm. A-
ja C-vitamiineja, foolihappoja, flavonoideja, kaliumia ja
ravintokuituja. Parsakaali on myös kevyt ruoka-aine, sisältäen vain n.
24 kcal / 100 g.
Parsakaalin sanotaan olevan myös erittäin terveysvaikutteinen ruoka-aine ja sillä on oma portaali myös internetin maailmassa.(http://www.parsakaali.fi/terveys.html )Parsakaalin kerrotaan ehkäisevän syöpää ja sydäninfarkteja. Sillä on myös hoitovaikutuksia mm. parkinsonin taudissa.
Parsakaalin sanotaan olevan myös erittäin terveysvaikutteinen ruoka-aine ja sillä on oma portaali myös internetin maailmassa.(http://www.parsakaali.fi/terveys.html )Parsakaalin kerrotaan ehkäisevän syöpää ja sydäninfarkteja. Sillä on myös hoitovaikutuksia mm. parkinsonin taudissa.
Mutta
maku on se ihanin asia, joka minua parsakaalissa ja ylipäätään kaaleissa
viehättää. Ja nyt puhun nimenomaan kasviksista, en ihmisheimosta.
Kevyesti keitetyt kaalit, paistetut jauhelihat, sipulit, flora, aura ja
mozzarellaa. Sitten uuniin hetkeksi.
Kokeilin myös piimä-rahka-marjapirtelöä, jonka ohjeisti videoklipissä Mika Nyyssölä. Stevia, mitä tämän mössön makeutukseen käytin,on päivittäistavarakaupasta ostettua Hermesetaksen tuotetta, joten sen aitoudesta en pysty sanomaan mitään. Pirtelö oli kuitenkin tavattoman ihana herkku!!
Dieetin tuloksena voi sanoa, että paino putoaa, kun harrastaa aktiivisesti liikuntaa ja syö aitoja ruoka-aineita sopivat annoskoot muistaen, vältellen pitkälle jalostettuja ja prosessoituja tuotteita. Näitä samoja tuotteita nauttimalla pystyy pitämään itsensä terveenä ja jaksavana arjessa ja kovissakin treeneissä.
Kokeilin myös piimä-rahka-marjapirtelöä, jonka ohjeisti videoklipissä Mika Nyyssölä. Stevia, mitä tämän mössön makeutukseen käytin,on päivittäistavarakaupasta ostettua Hermesetaksen tuotetta, joten sen aitoudesta en pysty sanomaan mitään. Pirtelö oli kuitenkin tavattoman ihana herkku!!
Dieetin tuloksena voi sanoa, että paino putoaa, kun harrastaa aktiivisesti liikuntaa ja syö aitoja ruoka-aineita sopivat annoskoot muistaen, vältellen pitkälle jalostettuja ja prosessoituja tuotteita. Näitä samoja tuotteita nauttimalla pystyy pitämään itsensä terveenä ja jaksavana arjessa ja kovissakin treeneissä.
Aion
keskittyä pilkkomaan sipulia ja valkosipulia paistijauhelihan, kanan,
kalan ja kasvisten joukkoon. Herkuttelemalla rahkalla ja marjoilla &
ananaksella. Pureksimalla porkkanoita ja juomalla riittävästi vettä.
ProBody lehden (http://www.probody.fi/ )artikkelissa Jan Verho (http://www.terveyssatama.fi/Terveyssatama/default.html) kertoo hyvien hiilihydraattien kierrättämisestä ja valinnoista lihaskasvun kannalta. Nesteen riittävä nauttiminen pompsahtaa tuostakin tekstistä esiin, vaikka koko artikkeli sisältää hyvin paljon mielenkiintoista asiaa.
”Erityisen tärkeää on nauttia riittävästi nesteitä. Kuivat lihakset eivät kasva. Hyviä ruokajuomia ovat vesi ja maito. Aamulla myös lasi täysmehua menettelee. Kahvin juonnissa ei kannata mennä äärimmäisyyksiin, vaikka nykytiedon mukaan kahvi onkin todennäköisesti terveydelle hyödyllinen juoma.” (ProBody s.58/ Jan Verho)
Kippis!
ProBody lehden (http://www.probody.fi/ )artikkelissa Jan Verho (http://www.terveyssatama.fi/Terveyssatama/default.html) kertoo hyvien hiilihydraattien kierrättämisestä ja valinnoista lihaskasvun kannalta. Nesteen riittävä nauttiminen pompsahtaa tuostakin tekstistä esiin, vaikka koko artikkeli sisältää hyvin paljon mielenkiintoista asiaa.
”Erityisen tärkeää on nauttia riittävästi nesteitä. Kuivat lihakset eivät kasva. Hyviä ruokajuomia ovat vesi ja maito. Aamulla myös lasi täysmehua menettelee. Kahvin juonnissa ei kannata mennä äärimmäisyyksiin, vaikka nykytiedon mukaan kahvi onkin todennäköisesti terveydelle hyödyllinen juoma.” (ProBody s.58/ Jan Verho)
Kippis!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti