torstai 21. toukokuuta 2015

Hei hei mitä kuuluu? Sä kysyt ja kaikki on ok!

Raakaherkut ovat tehneet itselleen hyviä valintoja ruokapöydissä, liikuntatottumuksissa, levon määrässä ja laadussa sekä elämään suhtautumisessa,  neljän kuukauden ajan.



   Ei syiden ja selitysten etsimistä itsensä ulkopuolelta, vastuun siirtämistä aina johonkin muualle,  vaan sen tiedostamisen, että MINÄ vaikutan MINUUN. Minä olen vastuussa teoistani, valinnoistani ja asenteestani.
 
 



On pohdiskeltu, edetty harppauksin, kompuroitu ja käyty kuopissa, mutta noustu ja jatkettu riemumielin.







Tekemisestä on vaikea kertoa lyhyesti, koska aihe ja joukko on niin innostava, että suu vaahdossa en haluaisi lopettaa tilitystä ollenkaan.  Siksi ajattelin, että antaa kuvien puhua puolestaan. Jätetään tilitys pois. 4 kuukautta on matkattu, kuukausi on vielä jäljellä.





Ihan oikeat naiset ovat tehneet tuollaista tulosta!!! -ei kuvamanipulaatiota tai mainoskikkailuja, vaan IHAN OIKEAT NAISET. Töissä käyvät, arkea elävät ja elämästä nauttivat. Naiset, joiden elämään on tällä matkalla tullut iloja, suruja ja kaikkea sitä, mitä elämässä voi sattua.





Sekin on moneen kertaan todettu: Kun kerralla sattuu ja tapahtuu paljon. Kun mullistuu ja möyryää ja muuttuu, niin on hyvä, että YKSI ON JA PYSYY: Hyvä ruokavalio ja itsensä arvostaminen ja hyvin kohteleminen!!



Joukossa on 30 naista, joista osa on viitsinyt antaa kuvansa julkaisuun, motivoimaan kotilaihduttajia. Jokainen pystyy ja voi.



Onnistuminen vaatii oikeat työkalut, vastuullisen asenteen itsestään, sopivasti tsemppiä ja oikeita ohjeita, luottamusta ja TEKOJA.
Joskus ravistelua omaan vastuuseen.

 
 


 Ei syiden ja selitysten etsimistä itsensä ulkopuolelta, vastuun siirtämistä aina johonkin muualle.  Onnistumisen edellytys on sen tiedostaminen, että MINÄ vaikutan MINUUN. Minä olen vastuussa teoistani, valinnoistani ja asenteestani.

(Tätä voi toistaa tekstissä joka välissä,  itselle monta kertaa joka päivä ja silti se meinaa joskus olla hukassa..."sukka on mytyssä, itikoita, vettä sataa, paska lapsuus, liian kuuma, liian synkkää, liian kirkasta, liian vähän virtaa, sekin, tuokin, nekin...Syitä löytyy aina. Mutta ei tarvita kuin yksi nykäys omaa vastuuta, ni ne syyt on tekosyitä ja toiminta tuloksiin voi alkaa.)

Jos tuntuu, että lapsuus, nuoruus, mennyt ihmissuhde tai nykyisyys on paskaa, niin muista, että ihminen on osa luontoa ja toimii samoin: Paskassa on paras elinvoima!



 
Osasta on montakin kuvaa eri suunnasta. Innostamaan.


 
 
 
 


Olo ja mieliala nousee, kun oma keho alkaa tuntua sopivalta ja meno kepeältä.



Kun vaatteet sujahtavat sopivaan kroppaan vaivatta, eikä tukalaa oloa tule hankittua lautasen ääressä.




Kun kasvisten villi vihervirta auttaa jaksamaan hankalissakin paikoissa ja kroppa vastaa pyyntöihin entistä kevyemmin.





Kun soukan ulkonäön lisäksi sokeriarvot, verenpaineet, maksa-arvot, hormonitoiminta, kolesteroliarvot, aineenvaihdunta, unen määrä ja laatu, jaksaminen, virran määrä ja liikunnan riemu ovat optimaaliset, ei voi kuin hehkua tyytyväisyyttä.


Jokaisen aikuisen päivään kuuluu monia kuoppakohtia, jolloin fiilis ei ole parhaimmillaan. Tässä hetkessä oleminen, aistiminen ja juuri tämän hetken tiedostaminen auttavat ymmärtämään, ettei koko elämän kuulukaan olla yhtä ilotulitusta.

Heikommalla hetkellä huristellaan vähän pienemmällä vaihteella. Hyreksitään hiljalleen ja odotellaan, josko se olo siitä taas muuttuu kohta erilaiseksi. Tuppaa muuttumaan päivässä jopa satoja kertoja! Pienen vaihteen sietäminen ja ymmärtäminen on  elinvoimaa lisäävää. Kun tietoiseen oloon lisätään tietoisuus omasta kehosta, on tasapainoinen fiilis valmis.




Terveelliset ja hyvät teot omalle keholle lisäävät itsetuntoa ja hyvinvointia. Tasapainoa ja vastuullisuutta.

Mikään sairaus ei pahene sopivalla liikunnalla, oikeilla ruokavalinnoilla ja terveellä unella. Eikä mikään terve ihminen niistä saa itselleen haittaa. Joten back to the basics-toimii kaikessa.


-RUOKA
-LIIKUNTA
-LEPO



Niistä on raakaherkut tehty!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti