torstai 11. huhtikuuta 2013

KUVAAMINEN JA VESIMELONI

Pornovartalot-ryhmässä aloituksessa kerrottiin asioita, mitkä on ilman muuta tehtävä. Listat ja asiakirjat, joita tuli lueskella tietyin väliajoin, ettei vain unohtuisi. Vaikka niistä rakentui pian tapa, niin silti. Joskus myös tapa alkaa muuntua vähän erilaiseksi mitä alkuperäinen tarkoitus oli. On hyvä tarkastella omia valintojaan. Annoskokoja ja ruokavalintojen "puhtautta".. Ettei väliin pääse kertymään jotain turhia huttuja. Vain herkkuja piti syödä!!! Ensimmäinen askel oli lista, jossa luki ne asiat, mitä pitää joka päivä muistaa syödä/juoda. Tärkeät "oheistuotteet" itse ruokavalion rinnalla..Tai oikeastaan PÄÄASIAT. Mm. vesi ja molkosan.

Toinen tärkeä asia oli sitten se varsinainen ruokavalio. Tarkasti kirjattuna milloin, miten, kuinka paljon ja mitä.
Kolmas asia oli KUVAAMINEN. Ryhmässä otettiin pikinikuvat aloituksesta ja sen jälkeen joka kuukausi uudet kuvat. Tissiliinit päällä. Oma silmä tottuu muutokseen, eikä itse huomaa kehon koostumuksessa tapahtuvaa muutosta helposti. Mutta kuvista sen huomaa!!! Se on mahtava!!!

Jos joku motivoi, niin se, kun katsoo kuvia aloituksesta ja nyt, neljän kuukauden kuluttua!!!!   On hieno huomata, että aloituskuvissa pikineissä on vähän mummomallista tyyliä,  tyttöjä on mytyssä.. ryhtikin on vähän "ei tämä nyt mitään" ja pikinitkin voi olla vähän harmaat.....Mutta nyt kuukausien kuluessa, uusissa kuvissa..Pikineissä on väriä ja ne on kummasti pienentyneet!!!! Ryhti on valoisa ja ruoto suorana, ilme loistava!!!!! Muutosta ulkomuodossa ja pään sisällä. PALJON!!! Oma olo alkaa löytyä ja se tuo hyvää fiilistä, varmuutta ja iloa!

Siksi suosittelen jokaiselle kehonsa koostumusta muovaavalle VALOKUVAAMISTA!!!! Ota kuukauden välein kuvat ja tallenna ne omaan kansioon: Ei niitä koskaan tarvitse kenellekään esitellä, mutta OMA SILMÄ EI HUOMAA MUUTOSTA, VAIKKA rasvakiloja karisee ja lihaskudosta tulee tilalle. Se ei vaan huomaa!! Ennenkö kuvista se totuus näytetään!!!!!!!!! Se on HIENO MOTIVOINTIKEINO!!!

"No ei kukaan minusta kuvia ota."  "En kyllä ala..ei viiti alkaa patsastella"..Rakenna oiva kameranjalka talouspaperirullasta ja korurasiasta lipaston päälle ja puhelin itselaukaisimella ottamaan kuvia!! Ei se oo sen vaikeampaa!!!!!! Kuvat kehiin!!!!!!!!!

(eikä tarvii pelätä, että "noloa"..tai "joku nauraa." Ei niitä tarvii näyttää ku itelleen!!!!)

Nyt on Vesimelonit parhaimmillaan!! Järettömän makeaa ja suussa sulavaa herkkua!!! Salaatteihin, pääruokiin, välipalaksi ja lisukkeeksi!!!!!!!! Että on sitten hyvää!! Ja sisältö on pääasiassa VETTÄ!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti