keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Uniongelmia, matalaa verenpainetta, väsymystä, voimattomuutta?


Elätkö kiireisiä aikoja? Tiivis työtahti, lasten harrastuksiin kuskaaminen, opiskelut, omat harrastukset(MITKÄ!!!?!?! KUKA KERKEÄÄ?), kotityöt.
Keho kerää rasvaa ja väsyy. Olo on ärtynyt ja uupunut. Kahvin innostamana selviää työpäivästä, mutta kotona jaksaa vain rojahtaa sohvalle.  Milloin sitä kerkeää ihailla puolisoaankaan enää? Olla kiitollinen  halauksiin asti siitä, mitä onkaan siinä rinnalla? APUA!!! Enkö jaksa tai kerkeä enää olla edes rakastava puoliso!!??!?!Jos kroppa jumittaa ja pää vielä enemmän, niin asialle kannattaa tehdä kaikkensa!! Lyhyt elämä, jota ei kannata tuhlata kurjuuteen, kun sen voi käyttää nauttimiseen.  Yksinkertaisen elämäntavan valitseminen aina silloin, kun se on mahdollista, tuo elämään syvää vapauden tunnetta. YKSINKERTAISEN ELÄMÄNTAVAN VALITSEMINEN. Se on yksi hyvä avain moneen asiaan.

En minä voi!!! Mulla on niin kiire! Täytyy sitä ja tätä.

No sitten. Sitten ei voi mitään. Mutta jätä kuitenkin asia korvan taakse. Ehkä kysymyksenä: Miksen minä voi? Mihin minulla on niin kiire? Mitä minun oikeasti täytyy? Mikä on minulle tärkeää ja miten ilmennän sitä elämässäni? Jos perhe on minulle tärkeää, niin valitsenko sen myös käytännössä, vai meneekö perheen edellä harrastukset, työ, huolet ja murheet? Valitsenko tärkeiden asioiden edelle käytännön elämässäni sittenkin jotain muuta? Kierittelenkö päässäni mietteitä, jotka eivät kuulu arvolistani kärkipäähän?
Kysymykset muovaavat ihmistä.

Mitä on yksinkertainen elämä? Sen saa jokainen itse päättää. Mutta vinkkinä sanoisin, että tavaran, ajatusten, tekniikan, järjestelyn, mielipiteiden julistuksen, osallistumisen, kiireen ja hössötyksen  karsiminen ja vähentäminen tuo vapautta.Jos nyt ei tunnu ajankohtaiselta lähteä muovaamaan omaa elämäntapaa karsimalla, niin AINA VOI OTTAA APUA PURKISTA!!!!!! Sekin on yksi askel muutokseen!!!!

Magnesiumista on puhuttu tässä blogissakin moneen kertaan, mutta tyttären fysiikankoe toi asian taas mieleen. Fysiikan koe-alueessa puhuttiin mineraaleista. Meidän maaperästämme ei tahdon tehoviljelyn ja lannoitteiden jäljiltä ihmiselle elintärkeitä mineraaleja juuri löytyä. Silti: keho ei tarvitse niitä yhtään vähempää, kuin ennenkään!!!!!!! Se tarvitsee niitä toimiakseen edes keskivertotasolla.
Linkkaan tähän Kaisa Jaakkolan tekstin magnesiumin tärkeydestä, ja sen tarpeen testaamisesta itsellesi.  Joskus jouduin itse syömään jopa 12-18 tablettia magnesiumia. Nykyään määrä on paljon pienempi.

KANNATTAA LUESKELLA JA MOTIVOIDA ITSEÄÄN. Meillä on ihana ja ihmeellinen keho. Olemme siitä itse täysin vastuussa ja voimme vaikuttaa sen toimivuuteen ja hyvinvointiin. Tartutaan tähän mahdollisuuteen!

MAGNESIUM JA SEN TARPEEN TESTAAMINEN Kaisa Jaakkola

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti