torstai 13. maaliskuuta 2014

Kuuden viikon tuloksia ja painonpudotuspilleri

Sporttivartaloiden ryhmä on tehnyt hyvää työtä nyt 6 viikkoa.

Pieni "tuloskatsaus" tähän väliin.

-Ryhmässä on 34 naista, jotka ovat tähän mennessä pudottaneet yhteensä: 149,6 kg.
-Keskimäärin jokaiselta on pudonnut 4,4 kiloa
-Tavoitteet ja lähtökohdat ovat toki erilaiset ja osa on pudottanut tosi paljon, toinen vähän vähemmän.
-Suurin yksittäisen naisen pudotus kuuden viikon aikana on 9,3kg.

Ruokailut ovat tutusti 3-4 tunnin välein, hereillä olo ajan. Paljon kasviksia. Hyvää lihaa, kalaa, kanaa. Sopivasti kaikkea ihanaa, ravinteikasta. Hyvät vitamiinit ja HAPANKAALI.

Jos ihmekeinot painon hallinntaan kiinnostavat, niin siihen minulla on ohje: Painonpudotuspilleri  on olemassa. Se vaan tosiaan ei oo ihan pillerimuodossa, vaan raasteena. Mutta, jos haluat täsmätuotteen, joka laihduttaa, niin se on hapankaali. Erityisesti hapankaali toimii selluliitin poistajana. Sen johdosta, että se optimoi vatsahappotasoja ja auttaa maksaa puhdistustyössä.

Se tasapainottaa vatsahappo-osaston siihen kuntoon, että rasva palaa ja proteiini pilkkoutuu. Se auttaa todella monipuolisesti rasvanpoltossa ja elimistön hyvinvoinnissa. Puhdistuksessa.  MAINIO RASVANPOLTTAJA.

 Mitä sitä on taas tullu ryhmäläisten syötyä näinä viikkoina:
Ja pari "tuloskuvaa" ryhmästä. Hyvällä mielellä ja maukkaalla ruualla saa aikaan terveyttä ja keveyttä. Anna kaikkesi, vaan älä periksi.


Lihasmassa säilyy ja rasva tiristyy, kun syö oikein. Pudotus ei välttämättä näy suurena puntarilla, jos treenaa kovaa. Mutta mittanauha ja peili (valokuva) näyttävät, miten rasvaa on poistettu ja lihas säilyy, jopa kasvaa. Suosittelen lämpimästi jokaiselle kroppaansa muokkaavalle erilaisia mittauskeinoja: puntari, mittanauha, kehonkoostumusmittaus, valokuvat, käppyrät ja taulukot. Dokumentit puhuvat puolestaan, kun silmä ja pää vielä pyristelevät vastaan.

Samoilla evälillä kohti uutta kuutta viikkoa ja siitä taas kohti uutta kuutta.

Motivaatio ryhmässä on korkealla, hienoja tuloksia nähtävissä!

"There is no one giant step that does it. It's a lot of little steps."

3 kommenttia:

 1. Hei voisitko tehdä kirjoituksen sun raskauksista ja synnytyksistä? Ois kiva lukea ku sulla on kuitenki 3 lasta :)

  VastaaPoista
 2. Kerrohan Petra nyt vihdoin, kun kaikki saarijärveläiset sitä ovat jo pitkään pohtineet.. Onko sulla silikonit? :)

  VastaaPoista
 3. Kysyjä lähti nyt vaarallisille vesille ja oletan ettei omia synnytyksiä ole, eikä ihan piakkoin varmasti ole myöskään tulossa.

  Pelkästään jo sillä perustella, että kukaan aikuinen ei halua avata sitä bandoranlipasta, mikä syntyy SYNNYTYS- JA RASKAUSTARINOISTA.
  Sitä tarinaa nimittäin riittää ja riittää. Kyllästymiseen saakka. Aikuisten, synnyttäneiden naisten joukossa, kun sanoo sanan "synnytys", alkaa järkyttävä tarinaniskentä ja sankarikertomusten virta.

  Omista synnytyksistäni on aikaa 13, 15 ja 17 vuotta, mutta muistan ne kuin eiliset päivät. Joten tulehan koputtamaan olkapäälle vaikka treenien jälkeen, niin voin kertoa sinulle niistä tarkat kuvaukset. Varaa aikaa vähintään pari tuntia. Ei mitenkään julmetun verisiä tarinoita, mutta kyllä niissä kerrottavaa riittää. Nelikymppisen naisen synnytyskertomukset ovat saaneet ajan kulussa erityisen hohteen ja ylimääräisiä kunniamerkkejä matkalla, joten varaudu upeisiin kuvauksiin siitä, miten kipulääkkeitä ei keretty antaa ja perätilasynnytys käynnistyi itsestään ennen leikkausta!

  Sama anonyymi kyselee silikoneista, samoilla hymiöillä.
  Jos sinulla on kiinnostus rintaleikkauksia kohtaan, niin sanoisin, että mieti ja harkitse, mutta jos tulet lopputulemaan, että tarvitset silikonit, niin anna palaa! Tutki vaihtoehtoja ja perehdy asiaan etukäteen ja tee päätös harkiten. Vaikutat hyvin nuorelta, joten kannattaa pohtia asiaa rauahssa ja odottaa, millainen kehosta muodostuu täysi-ikäisyyteen mennessä.

  Saarijärveläisten kiinnostus minua kohtaan tuntuu haskalta ajatukselta, mutta valitettavasti minua tuntee tuskin kukaan muu täällä, kuin ne, jotka käyvät treeneissä, joten en jaksa uskoa tuota pohdiskelua oikeaksi analyysiksi.
  Ne muutamat, jotka minut tuntevat ja tietävät Saarijärvellä, ovat varmasti kiinnostuneempia siitä, millaisia treenejä vedän, kuin siitä millaiset tissit minulla on. Ja jos jotakuta kiinnostaa minun tissit, ni soita! Sovitaan treffit.

  Saarijärveläisillä noin ylipäätään taitaa olla muutakin elämää, kuin miettiä toisten tissejä? Silikonit nykypäivänä tuskin saavat ihmisiä puhumaan ja pohtimaan yhtään mitään. Ehkä joskus kasari-aikaan se olisikin voinut puhututtaa, mutta että v.2014. En jaksa uskoa.

  Vaikka joku pitää Saarijärveä käpykylänä, ni ei täällä ihan niin vanhanaikaisia ja ulkona nykymaailmasta kai sentään olla, että joku silari-asia jaksaisi herättää keskustelua kenessäkään. Edes todella iäkkäät mummot eivät jaksa hämmästyä silareita.

  Jos luppoaikaa löytyy niin paljon, että toisten tissit mietityttää, niin kehotan etsimään harrastuksen ja sisältöä omaan elämään. Esimerkiksi joku kiva liikuntaharrastus voisi piristää! Tsekkaa: http://www.tahdonvoimaa.net/

  VastaaPoista