perjantai 11. huhtikuuta 2014

Porkkanakakku ja teräksistä tulosta

Sporttisen muodonmuutoksen naiset ovat tehneet koko matkan järisyttävän hienoa tulosta.  Ryhmä jatkaa luonnollisesti eteenpäin vielä vaan, mutta taas pienenä välikatsauksena muutama kuva innostamaan myös teitä, jotka itseksenne teette hyvää tulosta kropan  ja terveyden eteen kotosalla.


Rasvakudosta on hävitetty, lihaskudosta säilytetty ja LISÄTTY. Kropat on kertakaikkiaan upeita. Osa on pudottanut rasvakudosta reilusti yli 10kg.
Jo 5kg. on sellainen pudotus, joka näkyy ulospäin selvästi!

Ruokavalio on se, joka laihduttaa. Liikunnalla voidaan aktivoida asiaa ja toki kasvattaa lihasta. Lihaksikas vartalo kuluttaa jo sohvalla maaten energiaa enemmän, kuin lihakseton, joten lihaskuntoharjoittelu kannattaa aina.3-4 harjoituskertaa/viikko on sopiva. Silloin voi kehittyä ja vahvistua ja silloin sisäelimet pysyvät kunnossa. Samoin pää. Jos lepopäivistä tingitään ja aletaan urheillla pakonomaisesti, palautuspäivät unohtaen, voidaan taata sisäelinten uupuminen.


Liialla treenillä ja yksipuolisella ruualla taataan lihaskasvun kehittymättömyys ja koko voinnin heikkeneminen. Jos sisäelimet(mm. kilpirauhanen ja lisämunuainen) uupuvat, niin sillä taataan koko loppuiäksi hieman haasteellisempi painon pudotus. Kun kilppari ei toimi ja maksa väsyy, rasva ei pala tehokkaasti. Enää koskaan. Vaan sen eteen joutuu todella ponnistelemaan ja kitsastelemaan ruokailuissa.


Siksi kannattaa muistaa RIITTÄVÄ PALAUTUMINEN  ja RAVINTEIKAS RUOKA!!!! Sillä taataan kehon hyvä toiminta ja se, että jatkossakin saadaan syödä reiluja annoksia ja välillä niitä huttuherkkujakin.


Jos laihdutat "muotisuperdieeteillä", joissa syödään valtavat määrät kananmunanvalkuaisia ja erityisjauheita ja puputetaan muutama pähkinä pienen kanafileen seurana ja  PUNNITAAN  KASVIKSIA  (Ei enempää metsään voi mennä!!!!!!!!!! Oikein pistää vihaksi, jos kuulen dieeteistä, missä kasvisten syöntiä rajoitetaan! Sanon suoraan, että SAIRASTA.) ,voi tuloksena olla kyllä nopea pudotus painossa hetkellisesti, mutta yleensä turpoaminen kaksin-kolminkertaiseksi on aika pian edessä.
Siksi: Syö oikeaa ruokaa. Tankkaa treeniin oikealla ruualla. Toki, jos vatsa sietää proteiinijauheita, niin kyllä niitä voi käyttää.. Mutta 1dl. proteiinijuomaa sisältää saman verran proteiinia, kuin 3 kananmunan valkuaista, joten siinä paikalla valkuaiset toimivat oivasti. JOS SYÖT LISÄKSI VUOROKAUDESSA  NE 6 ATERIAA OIKEAA RUOKAA
Ja tankkaa treenin jälkeen heti banaanilla! -Anabolisen ikkunan käyttö ja kropan helliminen.


Ryhmässä painon pudotus on helppoa. Tai ainahan tuo rasvakudoksen hidas poistuminen on työn takana, mutta ryhmässä se työ on motivoivaa, innostavaa ja selventävää. Yksin laihduttaessa voi tulla kysymyksiä ja tympeyksiä.


 Ryhmässä kysymyksiin ja epätoivon hetkiin saa oikeaa tietoa sisältävän vastauksen ja ratkaisut, joilla pudotus toimii ja mieliala säilyy sporttisen innokkaana.Ryhmässä ongelmiin  saa äkkiä selonteon ja pystyy jatkamaan suorastaan entistä suuremmalla innolla. Ryhmässä saa myös varauksetonta ihailua ja hurraahuutoja onnistumisista. 
Nostan hattua kaikille yksin painoaan pudottaville! Se on todella kovaa ja rautaista psyykettä vaativaa hommaa. Suosittelen kaikille tueksi ryhmää. Sillon asiat soljuvat paremmin ja helpommin.


Olen kirjoittanut tähän blogiin ruoka-aineita ja ateriaesimerkkejä, millä paino VARMASTI PUTOAA!! 100% varmasti.


Tässä tulee taas  kerran esimerkki. Jos syöt tämän mukaan 4 viikkoa, olet 2-4kg. laihempi kuukauden kuluttua. Kahden kuukauden kuluttua painat 4-8 kg. vähemmän.Muista monipuolisuus!! (kasviksia hyvinkin eri lajikkeina ja samoin kalaa, kanaa, lihaa. Tämä on vain yksinkertaistettu versio)


Ateria 1. Kinkkumunakas: 1 muna, 50g. kinkkua , ripaus raejuustoa, KASVIKSIA REILUSTI. esim. Puolikas jäävuorisalaattikerä, tomaatti, puolikas kurkku, hapankaalia, suippopaprika ja kaksi porkkanaa. Vettä. (Kasviksia saa syödä enemmänkin, mutta tuossa ohjeellinen suositus. Tätä vähempää ei saa syödä! Kasvikset ovat toki kevyitä, mutta parasta niissä on aineenvaihdunnan kiihdyttäminen. Eli kasvikset polttavat rasvaa!!!! (mm. maksan toiminnan  ja pudistumisen kautta. Sekä vatsan ja umpieritysrauhasten toiminnan kautta)


Ateria 2. Broilerin rintafile voissa paistettuna.(100- 120g.)  Uunikasvikset (ks. tämän blogin resepteistä vaikka kasvisranskikset tai tsekkaa kuvista ideoita) ja jäävuorisalaattia, kurkkua, tomaattia. hapankaalia, porkkanaa, hapankorppu, omena. Vettä.

Ateria 3. Porkkanakakkupala, jäävuorisalaattia, tomaattia, kurkkua, porkkanaa, hapankaalia, kahvi, Vettä. (tämän tekstin lopussa ohje porkkanakakulle)
TAI  Omena lohkoina ja päälle 1 dl. raejuustoa. (Samat kasvikset, kuin porkkanakakkupalan kanssa!)


Ateria 4. SAMA, KUIN ATERIA 2. Fileen tilalla voi olla täyslihapihvi tai korttipakan kokoinen pala kalaa. Jos olet treenannut, syö kourallinen(n.1-1,5 dl.)  perunaa tai riisiä tällä aterialla.

Ateria 5. 2dl. kaurapuuroa, 1 dl. raejuustoa, marjoja tai marjakeittoa. Kasviksia: esim.  Puolikas jäävuorisalaattikerä, tomaatti, puolikas kurkku, suippopaprika, hapankaalia ja kaksi porkkanaa. Vettä.

Ateria 6. Sama, kuin ateria 5 tai sama kuin ateria 1.


Ja sitten se porkkanakakun ohje. Tämä on gluteeniton ja vähähiilihydraattinen porkkanakakku, joka hakee vertaistaan esim. jauhoversioista..EIKÄ LÖYDÄ! Ylivoimainen herkku. Suomen paras leipomus.  Pehmeistä, pehmein ja maukkaista maukkain.

Silloin, kun syödään, täytyy syödä herkullista. Joten ei tuhlata makunautintoja huttuihin ja teolliseen p***aan. Syödään HERKULLISTA, AINA.

Resepti tulee kuvina, jotta näkee ennakkoon, MITEN NOPEA JA HELPPO TÄMÄ SUUNMYÖTÄNEN HERKKU ON TEHDÄ.

1.
(Stevia käy sokerin sijalle tai stevia-sokeri. )2.


3.
4.

5.

6.
Tästä kakusta tulee 4 reilua palaa TAI 8 sormisyötävää.


Muista käyttää oikeita, hyviä tuotteita. Voi ja kerma ovat hyväksi kropalle,  maltilla käytettynä.  Aivot, silmät, solut ja elimistö ylipäätään tarvitsevat hyviä rasvoja. Niiden maukkaita  lähteitä ovat mm. pellavansiemen,  kala, voi ja kerma.

TAHDONVOIMAA JA TERVEYTTÄ!

4 kommenttia:

 1. iiiiiihanaa, kokeilen heti viikonloppuna tota porkkanakakkua!

  VastaaPoista
 2. Iinu!!! SINÄ oot ihana!! Mutta koska porkkanakakku on n. promillen verran sun ihanuudesta, ni sen tietää, että Se on hullun hyväääääää!!!

  VastaaPoista
 3. Aikas hienoja tuloksia! Ja voi, täytyypä kokeilla tuota porkkanakakun ohjetta joskus..omnom..porkkanakakku vaan on niiiin hyvää!! :)

  VastaaPoista
 4. Eikö oo Vipe!! :D Ja totta!! Porkkanakakku on todella hyvää ja suosittelen tuota ohjetta, nimittäin se on ERITTÄIN, ERITTÄIN HYVÄÄ!!!

  VastaaPoista