torstai 22. tammikuuta 2015

Vaarallista

Kuinka vaarallista on jäädä siihen tunteeseen, ettei otakaan lisää?  Mitä silloin tapahtuu, kun keho ja mieli haluaa aterian päätteeksi palan suklaata TAI PUSSIN KARKKIA...mutta sinä et otakaan sitä. Et vastaa kehon mielitekoon, vaan pysähdyt. Pysäytät toiminnan, etkä vastaa tähän tapaan, tunteeseen ja tarpeeseen sillä tutulla kaavalla,ottamalla.   OLET. Olet ja koet sen kaiken."No mutta sitä haluaa niin kauan, että lopulta on pakko ottaa lisää / jälkkärisuklaa / pullaa/ hampurilaisateria/...jne...."

Se on helppo vastaus...koska ei ehkä KOSKAAN Ole kokeillut muuta. On AINA toteuttanut sen vaistonvaraisen tavan ottaa. Ei ole kuunnellut mitään muuta vaihtoehtoa.
Kokeile.  Mitä tapahtuu, kun päiväkahvilla juot kahvin, pari lasia vettä, puolilautasellista kasviksia ja vaikka sen juuri oikean palan verran raakakakkua, mutta ET MITÄÄN MUUTA.


Et lähde hamuamaan mariannekarkkia kulhosta, ei keksin puolikasta kiposta, ei kaverin puolittamaa korvapuustia...EI MITÄÄN YLIMÄÄRÄISTÄ.

 Kuinka vaarallista se on? Mitä sinussa tapahtuu? Kellota, kuinka kauan sen hinku kestää ja kirjoita lapulle asteikko: 1-10...Kuinka paljon tekee mieli viineriä vielä nyt? Entä nyt? Entä nyt?Rakastuminen ja tärkeä ihminen. Onko elämässä herttaisempaa? Löytää joku, jonka kanssa on hyvä olla ja jonka kanssa riidellessäkin tuntuu kiitolliselta. "Tuon kanssa minä...MINÄ SAAN tässä olla eri mieltä. Tuon jumalaisen ihanan ihmisen kanssa."


Se on järkyttävän suuri voimavara. Rakastunut, rakastettu ja rakastava ihminen pystyy ihan mihin vaan.

Siitä olen ennenkin kirjoittanut. Otetaan ne voimat käyttöön, mitkä on suurimpia ja vahvimpia. Rakkaus on.


 Kun rakastaa elämää ja itseään, on jo pitkällä. Sillä saa paljon hyvää aikaan. Miten sen voisi jalostaa itsensä kohteluun? Joka sitten heijastuu toisten hyvään kohteluun? Siinäpä tehtävää kerrakseen. Rakastumisen juhlistaminen. Rakasta itseäsi ja kohtele itseäsi sen mukaan. Kuuntele rauhassa, mitä keho viestii. Älä sammuta niitä viestejä pullalla tai santsilautasella ruokaa!!!!


Rakastuminen on sitäkin, että uuden painonhallintaryhmän yli 30 naista on HURJISSA LIEKEISSÄ! Vihervoimaa täynnä oleva naisjoukko on sellainen voimavara, että hyvänolon pursketta ei voi välttää!
Ihania tuntemuksia hyvästä ruuasta ja sen tuomasta virkeydestä. Erittäin aktiivista ja villiä osallistumista. Innostuneita vinkkejä ja uusia oivalluksia.  Mitä siitä  seuraa?


No tietysti: Koko ryhmällinen Raakaherkkuja tepsuttelee kepeinä tulevana kesänä!

Jokaisella on täydelliset mahdollisuudet onnistua kehonsa koostumuksen muokkaamisessa juuri sellaiseksi kuin itse haluaa. Jokaisella! -ei siis vain ryhmän naisilla, vaan ihan jokaisella. Toki se on ryhmässä antoisaa, hauskaa ja innostavan helppoa, mutta myös omin voimin tai muissa valmennuksissa se on täysin mahdollista.
Vihervoima kasviksista käyttöön ja aktiivinen osallistuminen keskusteluihin tai blogeihin, lehtien lukeminen aiheesta: terveellinen ruoka ja hyvä treeni.

Kaikkien aikojen kone 2015, eli tuttavallisesti: RAAKAHERKUT ovat kuvanneet aterioitaan innolla ja tässä tekstissä näkyykin jo pieni osa noiden upeiden naisten lautasilta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti