lauantai 27. joulukuuta 2014

Toffee

Jos kakut ei irtoa, ni mitenkä namuset?



Raakatoffee on sellaista herkkua, että sillä saadaan ja viedään sydän omaksi, jos on tarve!

Raakatoffee-idea lähti armoitetun leipuri-herkkutaituri ystäväni näppäimistöltä ja saavutti oman aamupäiväni sopivaan aikaan. 

Aloin välittömästi valmistaa pähkinävoita. Ja se on kyllä helppoa. Pähkinät uuniin paahtumaan ja sitten surautetaan tehosekoittimella tahnaksi. Oi että on sitten syvä ja täyteläinen maku.


                                                       Helppo ja ihana raakatoffee:

Sitten vaan sekaan surautetaan taatelit, hunaja, suola ja vesihauteessa sulatettu raakakaakaovoi. (35 astetta riittää) Pakasteeseen hetkeksi ja taas on pienessä suklaapuodissa uusi tuote.

Vaikea on tätäkään herkkua kuvailla. Mutta sen voin sanoa, että silmitön myrsky käy makuhermoissa.  Abrakadabra tään täytyy toimia!

Raakatoffeisiin on ohjeita netti pullollaan, joten oman lempireseptisi löydät varmasti kokeilemalla. Tässä muutama vinkki:

1 kommentti: