perjantai 31. tammikuuta 2014

Ateriat

Mitä ne Sporttisen Muodonmuutoksen naiset syövät ja kuinka paljon? Tässä tulee kuvina annoskokoja sekä ateriamalleja. Suoraan onnistujilta itseltään:Sporttisen Muodonmuutoksen järisyttävä naispoppoo on aloittanut ryhmän niin uskomattomalla menestysmoodilla, että elämänlaatu on kohonnut ihan vain sen innostuksen vuoksi taas vaikka mihin korkeuksiin.


Spämmi-ryhmä syö 6-9 ateriaa päivässä ja  kasvikset kuuluvat runsaina joka aterialle.(ks. edellinen postaus)
Kasvisten sisältämien vitamiinien, kivennäisten, hivenaineiden ja hiilihydraattien lisäksi syödään muistakin lähteistä sopiva määrä proteiinia, hiilihydraatteja ja rasvaa.
 Niin, että treeni kulkee ja mieli loikkii pilvissä. Keho kevenee harppauksin.


Tämän päivän yksi tehtävä ryhmässä oli kuvata jokin tai joitakin päivän aterioista.

Ja mitä näiltä naisilta voi muuta odottaa, kuin upeita kuvia ja sitä osaamista ja intoa, mitä he ovat täynnä!

Tiedän jo nyt, että keväällä, ryhmän "päätyttyä" (Tämä ryhmä ei pääty koskaan ) tuloksena on huimia onnistumisia. Upeita vartaloita, tyytyväisiä  ja monella tapaa vahvistuneita mimmejä. Iloisia, kiitollisia, rakastavia ja vetävän näköisiä sporttimalleja!Koska tämän päivän tehtävän kuvat ovat niin herkullisia, pyysin ja sain luvan jakaa niitä myös täällä.

Kehotan kiinnittämään huomiota VÄREIHIN. Miten värikästä ruokaa sitä saakaan syödä ja MITEN MAISTUVAA, kun hieman keskittyy siihen, mitä sinne lautaselleen pistelee.


Miten upeita, ravintolatason kokkeja meistä onkaan sukeutunut ja ihan vaan siksi, että kasvisten käyttö on runsasta ja reseptejä jaetaan ees-taas. Ja vaikka ateriat ovat todella maistuvia, runsaita ja monipuolisia, niin hurjan  nopeasti nuo valmistuvat. Jokainen tekee ruoat itselleen 6 krt. päivässä.


Moni lähti ryhmään mukaan siksi, että huttuhimo iskee toisinaan ja esim. karkit ovat melkein arkipäivää, joista haluaa eroon.  Osa arvaili, että tokko tuosta sokerista pääsee eroon kuitenkaan?
 On se vaan niin juurtunut tapoihin.  Että kuinka tässä joutuu sitten kitumaan ja kieltäytymään?


Mitä tämä aloitus on tuonut sitten tullessaan? Kitumista ja kieltäytymistä?
Ei!!
Virtaa, voimaa, intoa, hauskuutta, nautintoa ja voimaannuttavaa uskoa siihen, että tämä onnistuu ja vielä helposti.Mikä siihen sitten vaikuttaa? Että se on helppoa ja onnistuu. Yksinkertaista:
Kun keholle syötetään heikkoarvoista polttoainetta, niin se ei sillä kauaa jaksa rullata ja toimia. Se tarvitsee heikkoarvoista huttua paljon ja jatkuvasti. Hutun syöminen lisää hutun syömistä. Keho ei saa hutusta mitään ja "tyhjänä" hälyyttää, että SYÖ, SYÖ, SYÖ!!!!

 Kun keho saa just eikä melekeen ne tarvitsemansa rakennusaineet, ravinteikkaan ja tiiviin polttoaineen, niin sen ei tarvitse hälyyttää mitään. Se on tyytyväinen ja kylläinen. Ravittu.
Hutuista on helppo kieltäytyä, kun verenkierto,aivot, lihakset ja koko ruoto hyrisee tyytyväisenä.

Herkkuja me syödään kokoajaan. Se 6 krt. päivässä. -Mutta huttuja ei.

Tässä siis kuvia Sporttisen Muodonmuutoksen porukalta.
 Siitä, mitä he ovat tämän päivän aterioikseen valmistaneet ja  syöneet. Tässä on kuvia niin aamupaloista, välipaloista, lounaista, päivällisistä kuin iltapaloistakin.  NAUTTIKAA!!

6 kommenttia:

 1. Sanoisinko, että aikas maukasta! :P Mutta hei, onko tohon joku selitys, että kaikilla on vaan hapankorppua, onko se ainoa "sallittu" leipä..? :D

  VastaaPoista
 2. Kertakaikkisen mahtavia herkkulautasia!!!

  VastaaPoista
 3. Hapankorppu on helppo pitää oikeassa annoskoossa ja tosiaan leipää (ei ravinteikasta hiilihydraattia ja gluteiinia) ei tässä ruokavaliossa muutoin suosita. Halutessaan tiettyihin aterioihin voi valita hapankorpun. Koska hyvin usealla ihmisellä on gluteiini yliherkkyyttä(Vaikkei välttämättä osaa itse yhdistää esim. iho-oireita, niveloireita, suolisto-oireita tähän) on sopivaa tällaisella ruokavaliolla pitää gluteiini hyvin vähäisenä.

  Leipä on heikkoarvoinen hiilihydraatin lähde, joka heikkoarvoisille ruoka-aineille tyypillisesti, innostaa syömään liikaa, koska ei anna juurikaan kropalle muuta, kuin KALOREITA. Siksi otamme hiilihydraatit ravintorikkaista raaka-aineista, kuten kasviksista ja välillä pienestä annoksesta riisiä.

  VastaaPoista
 4. Ja toki hiilihydraatteja tulee hedelmistä, rahkasta, mantelijauheesta, puurosta, marjoista, pähkinöistä , siemenistä, raejuustosta, kermasta, pellavarouheesta ja kananmunastakin ihan vähän :)

  Hiilihydraatit, proteiinit ja rasvat on laskettu näppärästi ruokavalioon kuuluvaksi ja ne otetaan mahdollisimman laadukkaina ja luonnonmukaisina.

  VastaaPoista
 5. Oon ollu loppiaisesta asti gluteeniton, sokeriton, hiivaton ja ei punaista lihaa. Paino alkaa lähennellä jo sellasta lukemaa mikä mulle on liian vähän. En saa "lihotettua" itteäni tolla ruokavaliolla ja nivelreuman takia en voi sitä enää muuttaa. Nyt oon hommannu salikortin ja pitäs saada sitte sitä lihasta, mutta pitäs syyä sitte usein ja ei oo kyllä hajuakaan että mitä pitäs syyä et tukis sitä lihasmassan kasvatusta, oisko neuvoja :) ??

  VastaaPoista