4.-5.2.2012 Liisat ja Lasset Liikkeellä Kylpylähotelli Summassaaressa(www.summassaari.fi/fi/summassaari/aktiviteetit/ohjatut-aktiviteetit/liikuntatapahtumat) kolmannen kerran.

Taas on helmikuu jo ihan käsillä ja perinteisesti Liisat ja Lasset liikkuvat silloin Kylpylähotelli Summassaaressa tehokkaan ja terhakan liikuntapaketin. Aiempina vuosina illalla on Zumbattu maisemaravintolan tanssilattialla ja seurattu Casallin urheilullista muotinäytöstä.


Tänä vuonna maisemaravintolan lavan valtaa Zumbailun, karaoken ja perinteisen tanssimusiikin lisäksi Club Burleski. Ehdottomasti näkemisen ja kokemisen arvoinen show, jossa nähdään mm. tinaturnerit, ladygagat ym. naisellisuuden huipentumat. Tähän pieni vinkkisana, joka varmasti kertoo paljon: mukana mm. Petri Mielonen...ELI kannattaa tulla paikanpäälle ihastelemaan tätä Club Burleskin säkenöivää viihdepakettia!!

Tapahtuma alkaa klo.12.30 puolentoistatunnin Zumbarevittelyllä, jonka jälkeen on hyvä kiskoa säkkihanskat käteen ja ryhtyä mättämään kaveria pistehanskaan. Zumba iloinen ja tehokas tanssillinen tunti, jossa pääsee jokainen irrottelemaan sielunsa ja korvainvälinsä kyllyydestä juuri niihin suuntiin, mihin oma kroppa, korva ja lantio näyttää!

Kuntonyrkkeilyssä lähdetään tutkimaan nyrkkeilyn tekniikkaa sopivan lämmittelyn jälkeen. Kun suorat , yläkoukut ja alakoukut tuntuvat käteen sopivilta, mätkitään niitä ilman sijasta kaverin pistehanskoihin. Äärimmäisen hikevä, kroppaa muokkaava, toiminnallinen ja tehokas laji. Joutuu haastamaan aivo-käsikoordinaation toimivuutta ihan tosissaan!

Nyrkkeilystä intoutuneena ja täysin verenkierto villinä siirrytään ulos kahvakuulien pariin ja hikoillaan, hengästytään ja haastetaan kroppa entistä hanakammin omien rajojen tuolle puolelle. Jos ulkoilma tai kahvakuulan kutsu ei soi kuuluvana, voi valita trooppisen ilmaston Kylpylän sauna- ja allastiloissa, jossa pääsee tehokkaaseen allasjumppaan ohjatusti.

Tiiviin päivän rauhoittaa ja kasaa pakettiin Sari Anrian(www.pikkukaupunkilainen.net/ ) ohjaama Suindo( www.shindo.fi/ )venyttely, jonka jälkeen olo on kuin uudesti syntyneellä! Piristää, rentouttaa ja rauhoittaa. Palauttaa. Saa sekä kehon, että mielen voimaan entistä paremmin. Ihanaa!

Sitten ollaankin valmiita Summassaaren puffet-pöytään, josta jokaiselle löytyy ihania, ravinteikkaita ja suussasulavia herkkuja päivän liikunnasta palauttamaan ja kehoa hellimään.

Viimevuoden iltaohjelmassa Zumba maistui perinteisemmän tanssimusiikin lomassa ja karaoketaitureita löytyi. Voice of the Finlandeja löytyi lavakaupalla ja jokainen valittiin aina joukkueeseen. Tänä vuonna säkenöivä Club Burleski viihdyttää, hämmästyttää ja varmasti naurattaakin!!! Koe!!!

Tervetuloa riekkumaan ja viihtymään. Nyt on hyvä hetki ottaa aikaa itselle ja tehdä se kehon ja mielen hyväksi!!!! Tervetuloa!