Dieetti on ohi, mutta älyttömän hyvät rytmit jäi päälle..jopa paremmat, kuin itse dieetillä. Sisäinen kello nakuttaa, että ota nytten sapuskaa!!! Kolmen tunnin välein. Ja mantelileivästä en luovu millään..siinä on herkkujen ylevintä kärkeä aamupalaksi..tai välipalaksi tai lounaaksi!

Iloinen asia on myös karkittomuus.Kun karkit eivät dieettiin sisältyneet, niin niistä kerkesi hyvin oppia ulos. Irtokarkki on niin nopea, tuoksuvainen ja värikäs huttu, että niitä olisi ihan vaan tapana helppo syödä...tympeä tapa!! Siitä on irrottauduttu. Syön jonkun herkullisen proteiinipatukan palasen
(ostan patukan ja palastelen sen vähän kuin koiralle maksan herkkupaloiksi..pitäisiköhän itselleenkin kokeilla maksan palasia..ne on ihan hullun hyviä kyllä!) jos tekee mieli herkkua..tai sitten otan sen ananasrahkan. Mutta kun kolmen tunnin välein syö ravinteikasta ruokaa, niin edelleen tuntuu, ettei kaipaa sitä karkkia tai muutakaan ylimääräistä.

 Totta se vaan on se vanha tieto: Sitä himoitset, mitä syöt. Kun syö porkkanoita, salaattia, mantelileipää, ananasrahkaa ja jauhelihaa, niin niitä sitä sitten himoitseekin. Mutta ihan varmasti, jos tartun irtokarkkiin, niin opin siihenkin pian taas uudestaan. Eli en tartu. Sama tietysti toisinpäin...jos ongelmana on jatkuva karkin syöminen, niin sepä se ruokkii itse itseään..sitä himoitsee, mitä syö.
Nyt on voinut keskittyä taas uusiin resepteihin.Voi syödä paprikaa, kaaleja ja kirsikkatomaatteja ja kaikkea hyvää extrana!!!!

Tein jauhelihapiirakan. Proteiinivoittoinen vahvasti. Täyttä ravintoa, ei huttua. Pohjaksi 5 kananmunaa. Keltuaiset omaksi vaahdokseen ja valkuaiset omaksi ja sitten vaahdot yhteen ja uuniin. Siellä hetki jähmettymässä..ja sitten: Täytteeksi paistettua paistijauhelihaa, sipuleita ja mausteita ja päälle(paras olisi sekoittaa tämä mössä jauhelihan kanssa yhteen!!!)

-purkki maitorahkaa
-muna
-juustoraastetta
-aurajuustoa
-paprikaa paloina
-mausteita

Hyvä, ruokaisa ja ei huttuinen ateria salaatin kanssa.

Salaatti:
Jäävuorisalaattia, kurkkua, tomaattia, suolakurkkua, goudajuustoa, paistettua broileria.
Nyt kun ei tarvitse syödä pelkästään  samoja ruoka-aineita päivästä toiseen, niin kehittelin myös toisen nopean herkun: Paistijauheliha ja sipulit paistetaan, 4 kananmunaa joukkoon..jatketaan paistamista. Mausteet. Lisäksi joukkoon Jäävuorisalaattia, suolakurkkua, kurkua, tomaattia, aurajuustoa ja floraa(ruokakermaa). Sitten vaan popsimaan. Hyvää ja ravinteikasta tämäkin.
 
Voi tätä valon määrää. On iloista treenata, kun valoa riitää aamuun ja iltaan pitkälle. Kevätkaudella vaivaavat valosta huolimatta usein erilaiset influenssat. Niitä vastaan on olemassa kepponen : Sinkki!!! Siinä hyvä vastustuskyvyn tukija. Sinkillä on muitakin erittäin suotuisia vaikutuksia ihmiseen..mutta pidettäköön nyt pääpointtina tätä, että jo alkava flunssakin kuulemma väistyy, jos napostaa sinkkitabletin/päivä!!! Itse olen popsinut äitini painostuksen ja mainostuksen jälkeen sinkkiä viikon verran, eikä ole flunssaa... wink

Palautuminen treenistä on tärkeää. Jos vedetään treeni melko kovilla painoilla ja pitkillä sarjoilla, hapottuu elimistö ankarasti. Happaman elimistön neutraloimiseksi on olemassa veteen sekoitettavia lisäravinteita. Aminohappojen sanotaan olevan erityisen tehokkaita tähän. Itse tilasin Body Actionilta(http://www.geevoima.fi/epages/GPL.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/16012009-123127/Categories) Fastin Rushin (http://www.geevoima.fi/FAST-Amino-RUSH-600g) ja tuntuu olevan hyvä palauttaja. Aiemmin tiistain treeneistä ei meinannut milllään palautua keskiviikolle. Keskiviikkona kroppa tuntui painavalta, mutta ”tyhjältä”...Nyt kun otan kentälle pulloon tuota Rushia ja juon heti loppuravistelujen päälle sen, niin olo onkin seuraavana aamuna kepoisempi eikä takkikaan ole niin tyhjä!

Jos et luota lisäravinteisiin, niin Molkosan, puhdas maitohera on oivallinen happamuuden neutraloijja. Ja ehkä vielä himpun lähemmäs luonnonmukaista neutraloijaa päästään, kun kuoritaan perunoita, jopa raastetaan ne. Liotetaan raastetta kylmässä vedessä, siivilöidään vesi sitten juomapulloon ja juodaan se perunavesi kentällä! Ei ole elimistö hapan sen jälkeen. Emäksinen perunavesi neutraloi!
Uusia treenejä kohti palautuneena ja hyvillä aterioilla!