Tuleeko joskus vastustamaton hinku saada jotain huttua syödäkseen? Joskus voi myös unehtua voikkopaperiin käärityt eväsleivät ja pullomaito kotiin. Silloin olisi turvauduttava nälkänsä taltuttamiseksi johonkin pikavälipalaan.


Kotimainen  Leader  on onneksi tehnyt ratkaisevat liikkeensä auttaaksen ihmistä näissä molemmissa pulmissa.
Leader on myös Suomen johtava urheiluravinteiden valmistaja, jonka monipuolisissa valikoimissa on tuotteet sekä harrastajille että huippu-urheilijoille, lajista riippumatta. Lisäksi Leader on erikoistunut rasvanpolttoon ja painonhallintaan.

Tuotekehittely on aktiivista. Kansainvälistä ja kotimaista yhteistyötä tehdään alan tutkijoiden, tutkimuslaitosten, yliopistojen, asiantuntijoiden ja urheilun ammattilaisten kanssa. Viimeisimpiä tutkimustuloksia seurataan huolellisesti.
Leaderin tuotteet ovat turvallisia. Ne valmistetaan pääosin omassa tehtaassa Vantaalla. Kaikki raaka-aineet ovat Suomessa hyväksyttyjä ja niiden puhtaus ja tuotantoprosessi ovat tarkkaan valvottuja.
Tuoteryhmästä riippuen Leaderin tuotteita myydään päivittäistavarakaupoissa, luontaistuotekaupoissa, kuntosaleilla, Leaderin omissa myymälöissä sekä netissä.(http://www.leader.fi/fi/)


Sunnuntaina ajelin Peurungasta
(http://www.peurunka.fi/liikuntaryhmat.php?hid=262) kotia kohti. Melkoinen nälkä ja heikkous pääsi yllättämään, koska mukaan pakattu palautusjuoma ei ottanut löytyäkseen.

Pysähdyin Hirvaskankaan ABC:lle(
http://www.abcasemat.fi/verkosto/liikennemyymalat/hirvaskangas_aanekoski) kahvin ostoon, koska aamulla töihin lähtiessäni olin kyllä saanut vedet keittimeen, mutta siihen se rituaali sitten tyssäsi. Käyttöön otettiin vaihtoehto B:


Kahvihyllyltä tarvoin tuuheana kohti proteiinipatukkaosastoa ja siellä tämä riemuryhmä odotti. Leaderin herkut.(
http://www.leader.fi/fi/valmisjuomat-patukat )Suklaanmakuinen kaneli-kardemummapatukka(pulla!! Korvapuustipatukka!!!!!) onkin jo entuudestaan tuttu, herkullinen tuote. Patukka pistellään puukolla sokeripalan kokoisiksi kuutioiksi ja siitä kahvipöytään lautasella. Voi hyvällä omalla tunnolla ottaa herkkupäivänä "kaksikin pullaa" ja silti jää vielä toisillekin.
Mutta nyt löytyi hyllystä myös LAKRITSANMAKUINEN SALMIAKKIPATUKKA. Oi että, mikä herkku!!! Sen pistelin ateriaksi kotimatkalla kurvaillessani. Kyllä maistui ja nälkä kaikkosi.

Jouluun pääsee valmistautumaan Leaderin PIPARKAKKUPATUKALLA!


Eihän tämäkään herkuttelu jokapäiväistä leipää saa olla. Eikä kunnon ruokaa korvaa mikään, mutta kyllä hätätilassa ja satunnaisiin herkkuhetkiin näistä saa oivallisen vastauksen.

Muutama ravintosisällöllinen fakta tästä 61g. painavasta patukasta:

  • 201 kcal
  • 5g. rasvaa
  • 20g. hiilihydraattia
  • 25g. proteiinia
Edelleenkään esim. proteiinin määrällä ei päästä hurraamaan, mutta kyllä tämä herkuksi on ravintoarvoltaan ihan messevä.
Kyllä tällä nälän selättää, herkuksi tunnistaa ja kropan tyynnyttää.

Jos haetaan tämän hetken parasta ja tehokkainta superfoodia, niin se on tietysti nuoren hirven aivot. Dosentti Thomas Tallberg tietää näistä paljon, joten sitä kohti. Ei maistu herkulle, mutta tehot ovat hermeettiset!

 
Nämä ovat tehokkasta ruokaa lähinnä biologisessa sairauden hoidossa, eikä näitä näin raakana pistellä. Kypsennetään ensin ja muussataan sitten muuhun ruokaan sopivaksi. Tallberg hoitaa potilaitaan mm. aivojäätelöllä, aivomuhennoksella, aivopiirakalla jne. Maku ei saa hurmokseen, mutta on se joltiseltaankin huumaava.


Jos painon hallinta ei meinaa onnistua, niin aivoruoka on aika tehokasta siinäkin. Ei sitä vaan PYSTY syömään kovin paljoa ja yleensä menee ruokahalut myös kaikkiin muihinkin ravinnolta vaikuttaviin tuotteisiin.