tiistai 26. helmikuuta 2013

Timpanin Salikisat 23.2.2013

Tahdonvoiman Timpani on keväällä 2012 perustettu Keski-Suomalainen kahvakuulailun erikoisseura. Jäseniä seurassa on hieman alle sata ja yhdistyksen jäsenmäärä on kasvusssa jatkuvasti.

Olemme nostaneet kuulaa vuodesta 2006 ja koska kentän treenien lisäksi myös kilpailu Girevoy Sportissa kiinnostaa, päätimme perustaa tätä varten urheiluseuran. Arvokisaaminen kahvakuulaurheilussa vaatii Painonnostoliiton alaiseen seuraan kuulumista ja luonnollisesti arvokisat ovat tähtäimessämme.

Timpani on kahvakuulan tahdonvoimainen patarumpu (Kettledrum), joka vahvasti jylisten ja kepeästi helisten järjesti ensimmäiset Girevoy Sportin salikisansa 23.2.2012 Saarijärven Monitoimihallilla.

Iso, innokas seuraväki, mahtavat yhteistyökumppanit, viljavan runsaslukuinen yleisö ja kovanahkaiset, vahvat nostajat tekivät kisapäivästä loistavan.

KIITOS KAIKILLE MUKANA OLLEILLE!!

Tässä videopätkää kisoista. Varsinaisesti kisasuorituksia ei pääse analysoimaan, mutta tuulahdus kisojen ilmapiiristä tulee esiin. Ensimmäisessä pätkässä nähdään tunnelmia ja erät 1-4. Jatkossa julkaisen vielä pätkän, jossa näkee erien 5-8 nostot sekä PALKINTOJENJAON!!!!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti