torstai 14. helmikuuta 2013

Pornovartalon pastaherkku

Ai että!!!!


Vaikka olen joka kantilta katsottuna se tavallinen virtanen. Se joka tykkää kaikesta tavallisesta. Joka tykkää syödä tavallisia ja mielellään vielä niitä tiettyjä samoja ruokia aina vaan. Ei kyllästymistä juurikaan, vaikka tietty ruokavalio toistuu ja toistuu....

Mutta että nämä jotkut uudet ruokalajit, mitä sitten aina välillä innostuu kokeilemaan, saavat mielen kattoon ja kehon kiittämään!!

Edellinen proteiinilettu-ohje on nyt ehdottomassa vakikäytössä ja jumalainen herkku. Paistelen yhden annoksen valmiiksi ja pakastan kolmen lettusen annoksina. Sieltä on hyvä treenin jälkeen heittää mikroon tätä "Uuuhh..ihhanaa herkkua." Jauhoversiona letut eivät minulle
passaa lainkaan. Mutta nämä ne on maultaan hutuista hutuinta ja ravintotiheydeltään tepevistä tepevintä. Passaa todellakin!!!

Pasta on toinen heikkoarvoinen..ei istu varteen ollenkaan. Tai nimenomaan istuu!! Helposti jämähtää ylimääräiseksi ja töpäkäksi kerrokseksi ruotoon. Oikein meheväksi!! Olokin on pasta-aterian jälkeen rehevä ja runsas.

Mutta tämä!!!! Antti Heikkilältä versioitu pasta tekee olon julkean hyväksi,maistuu röyhkeän herkulliselle eikä istuta ylimääräistä pehmeyttä varteen.

Epäilin tuota pastaa valmistaessani, että varsinainen "versio" tuon täytyy olla...ettei varmaankaan mitään herkkua....luultavasti jopa karseaa....Mutta onnekseni olin vääremmässä  kuin väärässä!!!Tämähän oli taas kerran vuosisadan herkku!!!

KESÄKURPITSA PASTA

  • Kuori kesäkurpitsa kuorimaveitsellä
  • Jatka kuoritun kesäkurpitsan suikaloimista samalla välineellä
  • Pistä suikaleet pannulle. Paista voissa hetki
  • Mausta suolalla
Tarjoile salaatin, kasvisten, juuresten ja paistijauhelihan seurana. Tämän rinnalla kalpenee kaikki jauhopastat!!! Tuorepastaa parhaimmillaan!!!! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti